Drivstoff

Vi kan drivstoff!

Vi leverer drivstoff til privatmarked, landbruk og bedriftskunder i hele Midt-Norge.

Vi er opptatt av kvalitet og god service, og våre sjåfører har lang erfaring i bransjen. 

Vi er fleksible, og leverer raskt etter avtale og behov.

Farget diesel

Farget diesel u/avgift er velegnet til bruk i alle typer dieselmotorer, anleggsmaskiner, traktorer, båter og andre stasjonære innretninger som krever farget diesel, samt ikke er til transport på vei. Produktet møter alle krav satt til bruk av diesel. Den leveres med forskjellige kuldeegenskaper beroende på årstid; herav sommerkvalitet, mellomkvalitet og vinterkvalitet.

Blank diesel

Blank diesel med BIO avgiftsbelagt møter alle kravene satt i produktforskriften i EU, samt Norsk Bransjestandard for Autodiesel. Produktet møter alle krav satt til bruk av diesel. Den leveres med forskjellige kuldeegenskaper beroende på årstid; herav sommerkvalitet, mellomkvalitet og vinterkvalitet. Produktene passer for både lette og tunge dieselmotorer, og er like bra for gamle som for nye.

Fyringsolje standard

Fyringsolje Standard er en lett fyringsolje tilsatt markør og fargestoff. Fyringsolje Standard er beregnet på trykkforstøvningsforbrennere i vannbårne sentralvarme- og varmlufts-aggregat.

Bensin 95 E10

Blyfri 95 Bensin kan benyttes i praktisk talt alle bensin-motorer (2-T og 4-Takt). Enkelte eldre motorer krever imidlertid en bly-erstatningskomponent for å opprettholde levetiden på ventilsetene.

Bensin 98

Bensin 98 kan anvendes i alle bensinmotorer som er godkjent for standarden NS-EN228. Blyfri 98 Bensin er spesielt velegnet til bruk i høykomprimerte bensinmotorer. (Enkelte eldre motorer krever blyholdig bensin.) Ved valg av bensinkvalitet, følg alltid motorprodusentens anbefalinger.

HVO Diesel 100

HVO Diesel 100 har samme egenskaper som HVO Anleggsdiesel 100, men er uten tilsatt fargestoff. HVO Diesel 100 kan brukes i konvensjonelle dieselmotorer som er godkjent for standarden NS-EN15940.

HVO Anleggsdiesel 100

HVO Anleggsdiesel 100 er et biobasert drivstoff som utelukkende fremstilles av fornybare råvarer, og er i henhold til standard for parafinsk diesel fra syntese eller hydrogenbehandling (XLT/HVO), NS-EN15940. Aromatinnholdet i HVO Anleggsdiesel 100 er betydelig lavere sammenlignet med fossil diesel. Det innebærer at partikkelutslipp ved forbrenning reduseres kraftig, spesielt i eldre motorer uten avansert etterbehandling. Den leveres med forskjellige kuldeegenskaper beroende på årstid; herav sommerkvalitet, mellomkvalitet og vinterkvalitet.

HVO Anleggsdiesel 100 er tilsatt grønn farge og er tillatt «offroad» bruk.

Bestillingsskjema

Fyll ut skjemaet og send inn din bestilling. Vi kan ikke garantere levering på ønsket dato, og vi tar kontakt så raskt som mulig for bekreftelse av bestillingen.

Kontaktinformasjon
Produkt og leveranse
Leveringsadresse
Ønsket dato