Om oss

Bli kjent med Energitransport AS

Kort historikk

Energitransport AS ble grunnlagt 1.juni 2008, etter en fusjon av selskapene Ola`s Transport AS, H. Bjørgum Transport, Rindal Bensin og Service AS og Støren Servicesenter AS.

Vi leverer Diesel, HVO 100, Smøreolje, AD-Blue og Oljetanker til privatpersoner, landbruk og bedriftskunder i hele Midt-Norge.

I dag består vår bilpark av 2 tankbiler og 1 grusbil som daglig leverer produkter til kunder både ute i distriktet og i bykjernen. Tankbilene distribuerer ca. 13 millioner liter drivstoff årlig til våre kunder.

Energitransport AS er opptatt av kvalitet og god service, og våre sjåfører har lang erfaring i bransjen. Vi er fleksible på leveringstid, og leverer raskt etter avtale og behov.

Våre verdier

Våre verdier er viktig for oss, og noe vi verdsetter høyt i vår arbeidshverdag.
Klikk på de tre verdiene under for å lese mer

- vi trives på jobb og tror at et godt arbeidsmiljø skaper positiv energi, både til hverandre og ut til kunder og samarbeidspartnere.

- vi følger strenge regler på levering av våre produkter, og har høy fokus på HMS og trygghet. Vi setter alltid sikkerhet først, både for våre ansatte og for våre kunder og samarbeidspartnere.

- vi er grundige og planlegger godt, vi leverer gode produkter og er stolte av det vi gjør. Vi har høy standard på gjennomføringen av arbeidsoppgavene våre.

- vi er ordentlige, pålitelige og imøtekommende. Vi behandler alle kunder med samme utgangspunkt, og ønsker alltid å dekke kundenes forventinger.

Våre ansatte

Daglig leder

Kontoransvarlig

Salgssjåfør

Salgssjåfør

Salgssjåfør

Bestillingsskjema

Fyll ut skjemaet og send inn din bestilling. Vi kan ikke garantere levering på ønsket dato, og vi tar kontakt så raskt som mulig for bekreftelse av bestillingen.

Kontaktinformasjon
Produkt og leveranse
Leveringsadresse
Ønsket dato